Gratis verzending vanaf €75 Gratis verzending vanaf €75 Gratis verzending vanaf €75 Gratis verzending vanaf €75 Gratis verzending vanaf €75 Gratis verzending vanaf €75
  • logo instagram logo facebook contacteer ons
€ 21,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Ja hoor, dit moet op m'n verlanglijstje!
 
Elk gezin kent het wel: het is niet altijd even makkelijk om te navigeren tussen voetbaltrainingen, tekenlessen, verjaardagsfeestjes en huiswerk. Maar die zorgen zijn verleden tijd, want Eva Mouton komt met de opvolger van de meest overzichtelijke familieplanner ooit. Niet zomaar een vrolijke toets in je interieur, maar bovenal praktisch. Er is genoeg ruimte voorzien om de week- en weekendplanning van het hele gezin overzichtelijk op te schrijven. Door de kleurrijke stickers wordt het voor kinderen extra leuk om hun plannen in te vullen. Maak van deze planner samen een kunstwerk waar je later met plezier op terugkijkt. Eva brengt structuur in uw chaos met deze familieplanner!

- 64 bladzijden.
- met groene wire-o om op te hangen aan de muur.  
- Formaat 21x32cm. 
- Deze familieplanner begint in september 2023 en eindigt aan het einde van de zomervakantie in 2024. Alle vakanties staan erin, zo kun je ook de kampjes van je kinderen plannen.
- Met plaats voor 5 gezinsleden, zo kun je bijvoorbeeld je kat zijn drukke dagplanning ook nog toevoegen. 
- Gemaakt met Belgische uitgeverij Borgerhoff&Lamberigts, gedrukt in Europa.
 

zo ziet het er in’t echt uit

Opties:

Voorraad

€ 21,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Ja hoor, dit moet op m'n verlanglijstje!
 
Accepteer geselecteerde cookies