Gratis verzending vanaf €75 Gratis verzending vanaf €75 Gratis verzending vanaf €75 Gratis verzending vanaf €75 Gratis verzending vanaf €75 Gratis verzending vanaf €75
  • logo instagram logo facebook contacteer ons
€ 15,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Ja hoor, dit moet op m'n verlanglijstje!
 
Een zacht knuffeldoekje, handgemaakt in Lede door jonge onderneming Miquerida. De voorkant is gemaakt uit onze katoen, op de achterkant een zachte minkystof. Aan de zijkanten zijn er lekker veel labeltjes, waar je baby uren aan kan frullen en mee kan spelen. Een leuk en origineel kraamcadeautje! :) 

"Miquerida staat voor 'geliefd'. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich geliefd kan voelen. Moet kunnen voelen. En daarom bieden wij op een zo ecologisch en duurzaam mogelijke manier handgemaakte producten aan voor iedereen die zich graag geliefd voelt. Want is er een fijner gevoel dan weten dat je geliefd bent? Is er een fijner gevoel dan weten dat mensen van je houden?"
www.miquerida.be

Onze ijsjeskatoen werd geprint in Turkije en voldoet aan de Standard 100 by OEKO-TEX® normen. Dit is een onafhankelijk test- en certificatiesysteem voor textielgrondstoffen, half-afgewerkte en afgewerkte textielproducten en accessoires in alle productstadia. Dit certificaat wordt wereldwijd gebruikt en erkend. OEKO-TEX® Standard 100 verhoogt de veiligheid van de consument. Testcriteria en limietwaarden zijn in veel gevallen veel strenger dan de nationale en internationale normen. De normen zorgen voor een bewuste productie met verantwoord gebruik van chemicaliën en met duurzame producten als resultaat.

Voorraad

€ 15,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Ja hoor, dit moet op m'n verlanglijstje!
 
Accepteer geselecteerde cookies