Gratis verzending vanaf €75 Gratis verzending vanaf €75 Gratis verzending vanaf €75 Gratis verzending vanaf €75 Gratis verzending vanaf €75 Gratis verzending vanaf €75
  • logo instagram logo facebook contacteer ons
€ 10,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Ja hoor, dit moet op m'n verlanglijstje!
 

Hoera voor Het Happy-Helmsticker-Pretpakket!
Afgelopen zomer werd Hanne Luyten met de fiets door een auto aangereden, net die ene keer dat ze haar fietshelm niet droeg. In een vlaag van emotie, postte ze diezelfde dag nog op Instagram hoeveel geluk ze had gehad, en hoe belangrijk een fietshelm kàn zijn. In no time had Hanne een beweging op gang getrokken onder de naam #teamhelm. En toen gebeurde het: bevangen door wild enthousiasme beloofde Hanne haar volgers helmstickers! Ter motivatie, ter opleuking van eerder saaie helmen, ter opvrolijking van een 'saai' veiligheidsmiddel.

Ik smeet zich met evenveel goesting en enthousiasme in het ontwerpen van de helmstickers, en tadaaa! Kijk ze shinen!

Per verkocht stickervel gaat er 1 euro naar Rondpunt, een vzw die ijvert voor een goede opvang van alle (in)direct betrokkenen bij een verkeersongeval.

Technische informatie:
- formaat: het stickervel is A5-formaat
- materiaal: permanent vinyl
- verzending: gewone briefpost via bpost
- geprint in België 

Disclaimer:
Let op: het gebruik van oplosmiddelen, lijm of andere agressieve producten kan de goede werking van de helm aantasten. Aangezien niet elke helm gemaakt is van hetzelfde materiaal, is het onmogelijk sluitend advies te geven. Daarom raad ik het volgende aan: als je bezorgd bent over de stickers, check dan zeker de handleiding van je helm en controleer de buitenkant van je helm op scheurtjes in de toplaag. Wat ook kan: kleef de stickers op je fiets, bakfiets, fietskar of fietsmandje! 


zo ziet het er in’t echt uit

Voorraad

€ 10,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Ja hoor, dit moet op m'n verlanglijstje!
 
Accepteer geselecteerde cookies