Gratis verzending vanaf €75 Gratis verzending vanaf €75 Gratis verzending vanaf €75 Gratis verzending vanaf €75 Gratis verzending vanaf €75 Gratis verzending vanaf €75
  • logo instagram logo facebook contacteer ons
€ 59,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Ja hoor, dit moet op m'n verlanglijstje!
 
RainPharma slaat de handen in elkaar met Eva en Laura van Hey Baby. Het resultaat is een lijn hypoallergene verzorgingsproducten voor de allerkleinsten, versierd met de vrolijke tekeningen van Eva Mouton. Als ultiem geboortegeschenk is er de RainPharma ♡ Hey Baby Gift Box, voor een jaar lang zorgen, spelen en genieten met je baby. 

Zorgen, spelen en genieten
Voor wie op zoek is naar het ideale geboortegeschenk is er de RainPharma ♡ Hey Baby Gift Box met naast drie verzorgingsproducten ook de Hey Baby kalender met 52 speel- en knuffeltips voor het hele gezin. Perfect om elkaar al spelend te ontdekken, een unieke en hechte band op te bouwen en vooral samen plezier te maken in de soms overweldigende chaos. Broertjes en zusjes kunnen zo bovendien makkelijk bij het badritueel van de nieuwe baby betrokken worden.

Babyverzorging: less is more
Niets is zo zacht als de huid van een baby, maar dat zachte babyvelletje is ook heel gevoelig. Zo is de huid van een baby wel vijf keer dunner (en dus kwetsbaarder) dan die van een volwassene. Om die tere babyhuid de juiste verzorging te geven, ontwikkelde RainPharma drie hypoallergene verzorgingsproducten speciaal voor de allerkleinsten. Baby Wash & Shampoo, Baby Bath Milk en Baby Daily Oil bevatten uitsluitend de meest milde plantaardige ingrediënten die de gevoelige babyhuid respecteren én beschermen.


No nasties, no perfumes
Wanneer een baby geboren wordt, is zijn huid nog niet volledig ontwikkeld. De opperhuid is heel dun waardoor verzorgingsproducten makkelijker worden opgenomen en dieper kunnen doordringen in de lagen van de huid. Daarom is het zeker voor babyproducten heel belangrijk dat ze geen irriterende stoffen bevatten.
In het eerste levensjaar ontwikkelt het microbioom zich en bouwt de huid van een baby een sterk immuunsysteem op. Door zijn tere huidje niet aan te vallen met agressieve chemische stoffen zoals parfums, bewaarmiddelen, sulfaten en kleurstoffen krijgt een baby de tijd om een gezonde en sterke huid te ontwikkelen. Dat is meteen ook de reden waarom de producten uit de babylijn een neutrale geur hebben. 

Zowel de ontwikkeling als de productie van de producten van Rainpharma gebeurt in België door een multidisciplinair team van topexperten. "Hocus pocus-ingrediënten en overdreven claims zijn niets voor ons. We kiezen er resoluut voor om onze producten betaalbaar te houden, zonder aan kwaliteit of efficiëntie in te boeten. Belgische nuchterheid ten top. We zijn trots op onze afkomst en werken zoveel mogelijk lokaal. Omdat België een klein land is, zijn we ook op onze buren aangewezen. Onze flacons en broccoli komen uit Duitsland, onze tubes zijn van Nederlandse makelij, onze winkeltasjes zijn Italiaans en verschillende van onze essentiële oliën en onze klei halen we in Frankrijk."


zo ziet het er in’t echt uit

Voorraad

€ 59,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Ja hoor, dit moet op m'n verlanglijstje!
 
Accepteer geselecteerde cookies