Gratis verzending vanaf €75 Gratis verzending vanaf €75 Gratis verzending vanaf €75 Gratis verzending vanaf €75 Gratis verzending vanaf €75 Gratis verzending vanaf €75
  • logo instagram logo facebook contacteer ons
€ 24,99
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Ja hoor, dit moet op m'n verlanglijstje!
 
Zelfzorg is naar binnen durven kijken, op zoek naar blauwe plekken uit het verleden om patronen in je heden te herkennen. Maar zelfzorg is niet alleen introspectie. Het is ook actie. 
Hoog tijd dus voor een praktisch boek dat je helpt om die diepere zelfkennis ook echt te gebruiken in je leven. Om meer rust en balans te vinden bijvoorbeeld. Om grenzen te leren stellen. Of om je relatie met je innerlijke kind en met de mensen om je heen te versterken.
In dit inspirerende boek schenkt Nina Mouton je 365 momenten van zelfzorg die je in je eigen tempo kunt verkennen. Zo ontdek je stap voor stap wat zelfzorg heel concreet voor jou kan betekenen en hoe je het een vaste plek kunt geven in je leven.

Nina Mouton is psychologe, psychotherapeute, columniste en auteur. Ze is vooral gekend om haar advies rond zelfzorg en ouderschap. Haar bekendste boeken zijn ‘Zelfzorg is het begin van alles’ en ‘Mild ouderschap’. 

Met illustraties van Eva Mouton.

'Elke dag zelfzorg' telt 416 bladzijden, is uitgegeven bij Belgische uitgever Lannoo en wordt gedrukt in Nederland.

zo ziet het er in’t echt uit

Opties:

Voorraad

€ 24,99
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Ja hoor, dit moet op m'n verlanglijstje!
 
Accepteer geselecteerde cookies